Cadeaubon verpakt in een mooie giftbox

Geef een cadeaubon verpakt in een mooie giftbox. Zo’n geschenk wordt zeker op prijs gesteld! Bel of kom langs en wij zorgen dat jouw cadeau er feestelijk uitziet!

Room spray 04 Sandalwood

OOOO de parfum room spray 04 is een geparfumeerde spray om een unieke geurbeleving in huis te creëren. Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte direct te personaliseren en om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. 

Aroma diffuser 03 Sandalwood

OOOO de parfum aroma diffuser 03 is ambachtelijk vervaardigd en bestaat uit een gerecyclede fles met natuurlijke rattan geurstokjes. Zorgt voor een aangename geur en een weldadige sfeer in de omgeving en is een stijlvolle manier om elke ruimte heerlijk te laten ruiken. Speciaal aanbevolen voor het gebruik in huis: van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Het aroma verspreidt zich ongeveer drie tot vier maanden. De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout. Onze OOOO de parfum aroma diffusers zijn alcoholvrij en bevatten altijd 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid. 

OOOO de parfum scented candle 02  is een ambachtelijke kaars uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas. Brandt schoner en gemiddeld twee keer langer, dan een gewone kaars. De sojawas, afkomstig van sojabonen, is volledig biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk. Verrijkt met vitamine D. Hierdoor is het zo zacht en hydraterend, zodat het zelfs warm als massageolie gebruikt kan worden. De aromatische geurcompositie wordt bij deze kaars verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiële oliën.  De handgemaakte kaars bestaat uit 100% eco-sojawas en is verrijkt met vitamine D. De goudgele was/olie kan warm ook heerlijk als massageolie gebruikt  worden. 

Scented candle 02 Sandalwood

parfum 01

OOOO de parfum 01 is een glamoureus eau de parfum ontwikkeld in het zuid-franse Grasse, sinds de 16e eeuw dé parfumstad. Een subtiele en bloemige geur, stimuleert en doet uw zintuigen opleven. Basis is de nachtschone, een bloem met een zoete, positieve geur en bijzondere kenmerken. Verkwikkende en frisse topnoten van bergamot en rabarberblad, bekoren uw zintuigen met middennoten van mooie bloemachtige geuren als roos en tuberoos. Oolaboo 01 is een luxueus en langdurig eau de parfum dankzij basisnoten van sandelhout en patchoeli. Terwijl de wereld neigt zich te concentreren op het fysieke en onze buitenkant, is Oolaboo 01 geïnspireerd door innerlijke schoonheid en ontworpen met een bijzondere kwaliteit in ons achterhoofd. Oolaboo 01 stimuleert innerlijke schoonheid en kracht. Het is zoals een parfum moet ruiken, als subtiele aanvulling op uw innerlijke schoonheid.