Quick deep purifying

De behandeling bestaat uit:

Oolaboo authentic treatment

De behandeling bestaat uit:

Guasha treatment

Guasha Meridiaantherapie is al meer dan 2000 jaar oud, zoals in de Chinese geschriften staat geschreven. Ook in geheel zuid-oost Azië wordt deze techniek toegepast als volkstherapie. Deze guasha techniek wordt gebruikt om klachten en/of ziekten uit het lichaam te krijgen. Gua: schraap -Sha: afvalstoffen = “afvoeren van afvalstoffen” De meridianen zijn bepaalde kanalen waardoor de levensenergie “chi” door het hele lichaam circuleert. Ze verbinden de twaalf organen met alle andere fysiologische, zintuiglijke en emotionele aspecten van het lichaam.

De behandeling bestaat uit:

Pamper me treatment

De Pamper me treatment is een zeer ontspannende behandeling waarbij de sleutelwoorden zijn: voeden, beschermen en beleven. Laat je meevoeren met de holistische massagetechnieken uit het Westen, Oosten en Hawaï. De warme olie en Pampering Lomi Lomi massage zijn een weldaad voor je huid. De huid wordt overspoeld met voedende, hydraterende, op super foods gebaseerde ingrediënten en een speciaal masker bereid met o.a.het super food bij uitstek; Matcha thee, voor een frisse en gezonde uitstraling.

De behandeling bestaat uit:

Truffle indulgence face treatment

De behandeling bestaat uit:

handscrub en handmassage kunnen ook vervangen worden voor een voetscrub en voetmassage

Skin rebirth medic cellular program

Het Skin rebirth 4 phase concentrated cellular program houdt zich bezig met het herladen, vernieuwen en herbouwen van de huid. Een innovatief programma dat zich volledig op de factoren van huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functionaliteit van huidcellen en een verminderde kwaliteit van het bindweefsel richt. In 4 fases naar cellulaire huidverbetering:

In vivo-testen lieten na vier weken (bij een kuurbehandeling) maar liefst 60% vermindering van rimpels en 20% toename van elasticiteit zien! 

De behandeling bestaat uit:

Skin rebirth instant medic cellulair program

De behandeling bestaat uit:

Gemstone skin yoga

De Gemstone skin yoga treatment richt zich op het verbeteren en ontstressen van de huid. De 2-fase massge zorgt voor maximaal huidresultaat. Met de beautyrollers wordt gewerkt op het bindweefsel en de manuele massage zorgt ervoor dat eventuele restricties in de myofascie worden opgelost waardoor er een stralend huidresultaat wordt bereikt. De gemstone beautyrollers zijn geïnspireerd op een oud Chinees beautyritueel waar keizerinnen hun huid strak en rimpelvrij mee hielden.

De behandeling bestaat uit:

Morning Dew hydra activ prebiotic treatment

Ervaar de synergie van het beste uit 8 jaar Oolaboo in één allesomvattende behandeling. Een blend van oosterse en westerse grepen, gebruikmakend van bindweefseltechnieken op effleurerende wijze. Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan. Beleef het ultieme verwenmoment, ontdek het beste resultaat en ervaar hoe het huidmicrobioom in balans wordt gebracht waardoor huidproblemen als een droge, (eczeem)gevoelige huid worden verminderd.