Quick deep purifying

De behandeling bestaat uit:

Oolaboo authentic treatment

De behandeling bestaat uit:

Guasha treatment

Guasha Meridiaantherapie is al meer dan 2000 jaar oud, zoals in de Chinese geschriften staat geschreven. Ook in geheel zuid-oost Azië wordt deze techniek toegepast als volkstherapie. Deze guasha techniek wordt gebruikt om klachten en/of ziekten uit het lichaam te krijgen. Gua: schraap -Sha: afvalstoffen = “afvoeren van afvalstoffen” De meridianen zijn bepaalde kanalen waardoor de levensenergie “Qi” door het hele lichaam circuleert. Ze verbinden de twaalf organen met alle andere fysiologische, zintuiglijke en emotionele aspecten van het lichaam.

De behandeling bestaat uit:

Pamper me treatment

De Pamper me treatment is een zeer ontspannende behandeling waarbij de sleutelwoorden zijn: voeden, beschermen en beleven. Laat je meevoeren met de holistische massagetechnieken uit het Westen, Oosten en Hawaï. De warme olie en Pampering Lomi Lomi massage zijn een weldaad voor je huid. De huid wordt overspoeld met voedende, hydraterende, op super foods gebaseerde ingrediënten en een speciaal masker bereid met o.a.het super food bij uitstek; Matcha thee, voor een frisse en gezonde uitstraling.

De behandeling bestaat uit:

Truffle indulgence face treatment

De behandeling bestaat uit:

handscrub en handmassage kunnen ook vervangen worden voor een voetscrub en voetmassage

Smart firm treatment

Deze behandeling richt zich op het vertragen van huidveroudering en de evt. ondersteuning van botox-fillers. De innovatieve producten van Smart Aesthetics zorgen ervoor dat de huid compacter, gelift en gevoed wordt en dat rimpels en lijntjes verminderen. De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft. Met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in je huid, terwijl jij ligt te ontspannen. Na afloop ziet je huid er frisser, steviger en stralender uit en ben je helemaal relaxed.

De behandeling bestaat uit:

Gemstone skin yoga

De Gemstone skin yoga treatment richt zich op het verbeteren en ontstressen van de huid. De 2-fase massge zorgt voor maximaal huidresultaat. Met de beautyrollers wordt gewerkt op het bindweefsel en de manuele massage zorgt ervoor dat eventuele restricties in de myofascie worden opgelost waardoor er een stralend huidresultaat wordt bereikt. De gemstone beautyrollers zijn geïnspireerd op een oud Chinees beautyritueel waar keizerinnen hun huid strak en rimpelvrij mee hielden.

De behandeling bestaat uit:

Morning Dew hydra activ prebiotic treatment

Ervaar de synergie van het beste uit 8 jaar Oolaboo in één allesomvattende behandeling. Een blend van oosterse en westerse grepen, gebruikmakend van bindweefseltechnieken op effleurerende wijze. Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan. Beleef het ultieme verwenmoment, ontdek het beste resultaat en ervaar hoe het huidmicrobioom in balans wordt gebracht waardoor huidproblemen als een droge, (eczeem)gevoelige huid worden verminderd.

Wu Xing Holistic treatment

In de Traditionele Chinese Geneeskunde zie je dat wat er in de natuur gebeurt, zich vertaalt op je huid. Door te kijken naar de energie van de seizoenen, kun je op verschillende wijzen de huid behandelen. Vanuit een holistisch standpunt bepalen we samen welke behandeling (basis, premium of exclusief) op dat moment het meest geschikt is. We kijken naar de huidconditie, de energiestromen en de emotie van dat moment. De juiste producten afgestemd op jouw huidtype zijn medebepalend voor welke variant je kiest.